Abu bres

P1030032 Sommige dieren zie je hier bij vlagen. Afgelopen zomer zag ik af en toe de abu bres, na de zomer vertoonde hij zich niet meer. Afgelopen week kwam M, een van de loopjongens, grijnzend naar me toe, met twee op elkaar gezette plastic bekertjes. Daarin weer een jonge gekko. Ze zijn prachtig, met die grappige platvoetjes met zuignappen en de ringen op hun staart. Uren zat hij in mijn wastafel in het bekertje, daarna nog een paar uur er op. Verhuisd naar de rand van het bad, durfde hij na een dag het bekertje te verruilen voor de muur. Daarna heb ik hem niet meer gezien. Hopelijk vertoont hij zich nog eens de komende weken.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s