Abu bres

P1030032 Sommige dieren zie je hier bij vlagen. Afgelopen zomer zag ik af en toe de abu bres, na de zomer vertoonde hij zich niet meer. Afgelopen week kwam M, een van de loopjongens, grijnzend naar me toe, met twee op elkaar gezette plastic bekertjes. Daarin weer een jonge gekko. Ze zijn prachtig, met die grappige platvoetjes met zuignappen en de ringen op hun staart. Uren zat hij in mijn wastafel in het bekertje, daarna nog een paar uur er op. Verhuisd naar de rand van het bad, durfde hij na een dag het bekertje te verruilen voor de muur. Daarna heb ik hem niet meer gezien. Hopelijk vertoont hij zich nog eens de komende weken.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s