Schoon?

P1050001 Er wordt hier voor ons schoongemaakt, oplettend lezertje. Elke dag loopt een aantal dames driftig rond. Ook buitenom wordt alles afgespoeld. Nodig met al het stof. Meer helemaal tevreden waren we toch niet, met dat schoonmaak werk. Zeker kamers die vaak van bewoners wisselen, of een paar weken leeg hebben gestaan, vonden wij verre van schoon. Dat moest beter, er waren klachten. Eens wat van gedachten gewisseld hierover met A, die gaat er over. Na krijgsberaad kwamen we tot de conclusie: we doen het een keer voor. Wat te doen met harpic, en welk materiaal te gebruiken voor de vloeren en wanden van de badkamer? Vanmorgen hebben we gezamenlijk een uurtje instructie gegeven en aan de gezichten konden we zien dat sommige dingen duidelijk nooit gedaan waren Gelukkig hadden we een goede kamer als voorbeeld genomen, het bad zag geel. Even mijn schoonmaak kunsten vertonen en een klein stukje ter vergelijking laten zien. De dames snapten het. Samen zouden ze de kamer schoonmaken, en wij kwamen een paar uur later langs om te zien of het gelukt was. Schoon? Schoon! De dames straalden er zelf van.

 

2 gedachten over “Schoon?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s