Bloem (eigen foto)

P1050019 Gistermiddag om een uur of drie van een woongebouw terug naar het kantoor kwamen we plotseling een bloem tegen. Knalgeel en niet te missen. Toch had niemand van ons hem al eerder gezien terwijl we die dag minstens twee keer voorbijkwamen. Zal met temperatuur en zon te maken hebben vermoed ik. Een margriet-achtige. Toen ik tegen half vijf weer langskwam moest ik goed zoeken waar hij stond, de bloem was weer dicht. Wie het weet mag het zeggen.

 

3 gedachten over “Bloem (eigen foto)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s