Bloem (eigen foto)

P1050019 Gistermiddag om een uur of drie van een woongebouw terug naar het kantoor kwamen we plotseling een bloem tegen. Knalgeel en niet te missen. Toch had niemand van ons hem al eerder gezien terwijl we die dag minstens twee keer voorbijkwamen. Zal met temperatuur en zon te maken hebben vermoed ik. Een margriet-achtige. Toen ik tegen half vijf weer langskwam moest ik goed zoeken waar hij stond, de bloem was weer dicht. Wie het weet mag het zeggen.

 

3 thoughts on “Bloem (eigen foto)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s