Eerste kerstdag (eigen foto's)

PC250008 Tafel weer aangekleed, kaarsjes weer aan, midden op de dag. Maar de mannen hadden er zin in, na een ochtendje op het terras. De kalkoen was prachtig gelukt, de beef wellington viel in de smaak, de koks waren opgelucht. Aan het eind van de maaltijd de uit Nederland meegebrachte cadeautjes rondgedeeld. Weer uitleggen dat een hyacint geen ui is en een groei-instructie er bij gegeven. Diezelfde bollen heb ik namelijk ook verdeeld over alle kantoren hier, dus nu staan overal waterflesjes omgetoverd tot hyacintenglazen. Als dank voor mijn kerst-inspanningen kreeg ik een cadeautje en een toast met drie hip-hip-hurrays. Als lokale inbreng hadden we de party ploppers. Alsof er een schot af gaat. Had zomaar gekund, het is absoluut het eerste kerstfeest waar mijn tafelheer een geladen pistool op de heup had hangen.

PC250019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PC250018

 

 

 

 

 

 

 

 

PC230003

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s