Eerste kerstdag (eigen foto's)

PC250008 Tafel weer aangekleed, kaarsjes weer aan, midden op de dag. Maar de mannen hadden er zin in, na een ochtendje op het terras. De kalkoen was prachtig gelukt, de beef wellington viel in de smaak, de koks waren opgelucht. Aan het eind van de maaltijd de uit Nederland meegebrachte cadeautjes rondgedeeld. Weer uitleggen dat een hyacint geen ui is en een groei-instructie er bij gegeven. Diezelfde bollen heb ik namelijk ook verdeeld over alle kantoren hier, dus nu staan overal waterflesjes omgetoverd tot hyacintenglazen. Als dank voor mijn kerst-inspanningen kreeg ik een cadeautje en een toast met drie hip-hip-hurrays. Als lokale inbreng hadden we de party ploppers. Alsof er een schot af gaat. Had zomaar gekund, het is absoluut het eerste kerstfeest waar mijn tafelheer een geladen pistool op de heup had hangen.

PC250019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PC250018

 

 

 

 

 

 

 

 

PC230003

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s