Nieuw vestje

PC230008 Het najaar is overgegaan in de winter, oplettend lezertje, het zal u niet ontgaan zijn. Tijd voor een nieuw vestje dus. Het model is wat slanker dan het oude, en de kleur is zand. Erg passend in deze omgeving. Met bijpassende helm in dezelfde kleur. Gegarandeerd schotvast tot weet ik veel welk kaliber. Ik had helm en vest in modieus zwart, maar na mijn R&R is die ingenomen door iemand anders, die er meer recht op had. Gelukkig is het hier rustig, dus nodig had ik hem nog niet. Maar toch tijd voor een nieuw setje. Dat is minder eenvoudig dan het lijkt, we kunnen hier alles knap ingewikkeld maken als we dat willen, en soms willen we dat kennelijk. Ik moest dus gelijk maar even tekenen voor deze set en de vorige die ik niet meer heb. Ik tekende ook voor een set die ik een week in bezit had en nooit droeg in Bagdad. Gelijk maar een mailtje naar Bagdad om dat te regelen, want een en ander is niet goedkoop, voor je het weet krijg je een rekening van een half maandsalaris. Degene die me de nieuwe set uitgaf wilde ook niet erg geloven dat ik geen setje meer had want vorige maand is hier nog de hele inventaris opgemaakt. Of hij even mocht zoeken in mijn kamer? Natuurlijk, dat mocht, maar ik heb die helm echt niet over het hoofd gezien. Groot vraagteken boven zijn hoofd, en zijn Engels is ongeveer net zo goed als mijn Arabisch dus echt duidelijker kon ik het voor hem niet maken. Benieuwd wat er nog van komt, maar ik heb tenminste weer een PPD.

Een gedachte over “Nieuw vestje

  1. De grote geruststelling is vooral dat je helm bij je vest kleurt, zo willen wij dat graag zien. Daarnaast een beetje slijtvaste kwaliteit en aangenaam draagcomfort… nou, wat wil je nog meer?!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s