Legal Eagles

BirdEagle Zo zie je ze, zo zie je ze niet meer. De afdeling legal presteerde kennelijk niet zoals men (wie ook maar) verwachtte. Volgens mij deden ze alles dat werd gevraagd, werd er getraind en geschreven en gedaan. Maar het vertrek van de Nationale SME, die ergens in Indonesië iets leuks gaat doen, leidde er toe dat er op de aanwezigheid van buitenlandse Legal Eagles geen prijs meer wordt gesteld. Dus binnenkort pakt een aantal mensen zijn koffers om naar andere oorden te gaan. SME S is druk bezig om ervoor te zorgen dat hij volgende week alles heeft ingepakt. Hij verwacht door te kunnen gaan naar een project in Afghanistan, waar een Nederlands fonds hem ter plekke in Euro's betaalt. Schijnt fiscaal gunstig voor hem te kunnen uitpakken. En als dat niet lukt, denkt hij nog een kans te maken op een leuk project in Jamaica. De lokale medewerkers gaan door. We hebben zelfs sinds eergisteren een nieuwe lokale Senior Regional Advisor. Ze blijven van alles produceren, dat niet meer vertaald zal worden. Mij benieuwen of we nog enig zicht hebben op wat dat dan allemaal is. Maar wel geheel in lijn met de opzet van dit traject. De eigen bevolking de verantwoordelijkheid geven, nadat ze getraind zijn in alles wat we kunnen bedenken om ze te trainen. Dus goed nieuws bij voor sommigen slecht nieuws. Weer een spannende ontwikkeling.

 

 

Een gedachte over “Legal Eagles

  1. hoi linda. ben weer bij. nu ik daar zelf geweest ben kan ik me dat allemaal goed voorstellen. Mijn eerste Ashura maakte ik mee in Leh in Ladak in India. Ik wist niet van het bestaan af en werd aangetrokken door het trommelgeroffel. Naxefeve als ik toen was liep ik op het geluid af met een stille hoop om op een bruiloftsfeest terecht te komen. En daar zag ik mannen in een kring , stromend bloed en ambulances die af en aan reden. Ik spreek 2003. Twee weken daarna kwam ik in een Japanse boeddhistische sekte terecht waar de mensen zichzelf met wierook branden en daarna ook weer op de trom sloegen en de mantra herhaalden om de pijn niet te voelen. in Zuid Amerika wordt er ergens toch ook nog iemand elk jaar aan het kruis genageld. De mensheid is zich kennelijk bewust van zijn zonden…Alleen ik vermoed niet de zonden waar ik aan denk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s