Post (eigen foto's)

PC160075 Gelukt, oplettend lezertje. Mijn oproep hier is uitgemond in een fraaie kaart uit Haarlem, met volop vlinders, die op me lag te wachten bij terugkomst. Samen met de geboortekaartjes die op de mat lagen bij thuiskomst wordt het al wat op mijn wandje. Er kan nog meer bij, dus hup! Dank uiteraard ook aan de vriendelijke zender M, die er voor zorgde dat ik weer iets meer behang heb. Uiteraard met vlinders, want zij zorgt ook altijd voor het snel op naam brengen van het vliegend gedierte dat ik aantref. De stand tot nu toe: Haarlem 1 (100%), Groningen 1 (100%), Den helder ), waarvan 1 wel in Irak geweest is, en een terug gestuurd naar de verzender, de rest kwam niet aan. Kaatsheuvel 4 van de 8 maakt 50%, maar er kunnen er nog een paar aankomen. De afbeelding maakt niet uit, rozenkransen, zonnebloemen, daar kan het niet aan liggen dus. Het bestelde boek, bedoeld als cadeautje, is er inmiddels ook. Net even te laat voor het vorig verlof, maar wat in een goed vast zit verzuurt niet. Voor wie het nog eens wil proberen: Linda Rose Smit, RTI #004, APO AE 09374, Verenigde Staten.

PC160074

2 gedachten over “Post (eigen foto's)

  1. Ik heb een nieuwe poging gewaagd en omdat het vanuit Den Helder niet wil lukken heb ik hem in Alkmaar in de bus gepropt. Wie weet scheelt het. Datum van versturen 1 december…..Goede nieuws ik heb hem nog niet retour ontvangen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s