Rat

UpdatePC150065 Bij terugkomst van het vorig verlof verhaalden collega’s van een rat, die op een avond het restaurant binnenkwam en een aantal dagen onder de bank verbleef. Daarna werd hij verjaagd. Geen vrolijk bericht, ik vind ratten enge beesten. Dit keer toen ik van verlof kwam was het nog erger. Net nadat ik mijn koffers weer in mijn kamer had gezet hoorde ik piepen, alsof er een jonge hond was. Nu hebben wij hier een hond, volgens mij ook een vrouwtje, maar die is niet echt in de gelegenheid voor nageslacht te zorgen. Even erheen, er stonden al drie PSD-ers ergens in een hoek te kijken. Toen ik aankwam zag ik al iets dat erg op een staart leek om de hoek van de deur, maar een hondenstaart was het inderdaad niet. Achter de deur, op een muizenvangplek, lag een rat op zijn (of haar) zij, zijn laatste piepen te piepen. Een PSD-er meldde dat hij het niet aan kon zien en of niet iemand het beestje uit zijn lijden kon helpen Dat was niet meer nodig, hij verdween snel in een plastic zak en werd afgevoerd. Huh, ik hoop dat hij of zij geen familie heeft hier op de compound. De grote kooi met het blokje kaas staat nog onaangeroerd. Een beetje levende haven is prima, maar die rat mag wegblijven. Doe mij dan maar een schildpad of een abu bres, die al maanden niet meer gezien zijn. Update: vanavond tijdens het film kijken liep een rat de defac in, ze komen binnen via de rioolpijpen. Jakkk.

PC150066

 

2 gedachten over “Rat

  1. Die envelop is een plaat met lijm en gif, die ving de eerste rat, die ik dus niet op de foto heb. De kooi, op een andere plek heeft al een rat gevangen, dus kennelijk zijn ze kaasliefhebbers.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s