Terug

Of ik nooit weg geweest ben, oplettend lezertje. Weer middenin het werk, na drie weken afwezigheid. Er is veel veranderd en toch is alles hetzelfde gebleven. Collega’s komen en gaan, vakantie of anders.  Tijdens mijn afwezigheid weer veranderingen in onze internetstructuur, zodat ik pas vanmorgen om elf uur al mijn post op de laptop binnen had. Daarna schiften, lezen en bewaren, achter info aan, bijpraten met collega’s. Orde scheppen in de chaos. Ook mijn Ipod weer aan de praat gekregen na een beetje doorvragen, ook die lag er natuurlijk uit. Maar volop inspiratie voor blogjes hier die de komende dagen weer met de regelmaat van de klok gaan verschijnen. Over bijzondere dagen die hier zijn op het moment, over de levende en dode natuur die ik aantrof, over alles wat er kwam en ging. Foto’s ga ik ook nog plaatsen en als het ven mee zit een nieuw album over Amman. Dus blijf vooral volgen.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s