Terug

Of ik nooit weg geweest ben, oplettend lezertje. Weer middenin het werk, na drie weken afwezigheid. Er is veel veranderd en toch is alles hetzelfde gebleven. Collega’s komen en gaan, vakantie of anders.  Tijdens mijn afwezigheid weer veranderingen in onze internetstructuur, zodat ik pas vanmorgen om elf uur al mijn post op de laptop binnen had. Daarna schiften, lezen en bewaren, achter info aan, bijpraten met collega’s. Orde scheppen in de chaos. Ook mijn Ipod weer aan de praat gekregen na een beetje doorvragen, ook die lag er natuurlijk uit. Maar volop inspiratie voor blogjes hier die de komende dagen weer met de regelmaat van de klok gaan verschijnen. Over bijzondere dagen die hier zijn op het moment, over de levende en dode natuur die ik aantrof, over alles wat er kwam en ging. Foto’s ga ik ook nog plaatsen en als het ven mee zit een nieuw album over Amman. Dus blijf vooral volgen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s