Structuurloos

Het is wat, oplettend lezertje, veertien dagen vakantie thuis. Niks moet en alles mag, maar ondertussen wil je wel veel. En moet er ook af en toe wat natuurlijk, zoals een bank- of een artsenbezoek, nu we er toch zijn. De dagen vliegen voorbij, het gaat nog sneller dan Basrah. Ook 's avonds ben ik buiten de deur hier. Kom daar eens om in Basrah. Gevolg van dit alles is dat de blogs er onder lijden, dus gisteren een blogloze dag. Vandaag komt er gelukkig weer eentje, ik blijf mijn best doen. Vanmorgen een bijpraatje met Burgemeester Schuiling, wat in mijn (en ongetwijfeld ook zijn) agenda als een uur stond,werd bijna het dubbele. Toen moest ik nog langs alle inmiddels gearriveerde ex-collega's. Ver na twaalven me het stadhuis uit gehaast op weg naar de volgende afspraak. Het was een hartverwarmend weerzien. Er wordt hard gewerkt aan alles waar we mee bezig waren of waar we aan begonnen zijn. Daarover dus geen zorgen. Nu het Rijk nog mee, dan komt het helemaal goed in Den Helder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s