Shop till you drop

Dubai is leuk, maar thuis moet je natuurlijk ook boodschappen doen. Een lege koelkast, verjaardagen en feetjes in het vooruitzicht. Sinterklaas vier ik op een mij onbekend adres, op vrolijke wijze. Dus vandaag even iets inslaan voor die gelegenheid. Gelijk maar even door voor de kerst, die ik onder de palmboom zal vieren. Behalve de temperatuur  is er meer verschil met Dubai. Ik schreef in mijn logje over Dubai al: overal beleefde mensen. Nu ben ik die vandaag ook tegen gekomen hier in Den Helder, daarover geen klagen. En heel beleefd werd ons in de supermarkt verteld dat wij het karretje met onze boodschappen, tot de rand toe gevuld, niet mee naar de auto mochten nemen. Dat werd dus sjouwen. Dat moet je hier zelf doen, met onze salarissen staat er echt niemand klaar om je boodschappen in de auto te zetten. Hoeft ook niet, dat kunnen we zelf. En dat mandje op wielen niet mee naar buiten, dat is heel jammer en is gebrek aan service als je snel reageert. Maar het ligt natuurlijk niet aan de winkel, ze weten gewoon dat als ze er aan beginnen de meeste mandjes niet terugkomen en ergens in een greppel belanden als het tegenzit. Zo’n beleefde en service gerichte maatschappij maak je natuurlijk met elkaar, als iedereen mee werkt.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s