Shop till you drop

Dubai is leuk, maar thuis moet je natuurlijk ook boodschappen doen. Een lege koelkast, verjaardagen en feetjes in het vooruitzicht. Sinterklaas vier ik op een mij onbekend adres, op vrolijke wijze. Dus vandaag even iets inslaan voor die gelegenheid. Gelijk maar even door voor de kerst, die ik onder de palmboom zal vieren. Behalve de temperatuur  is er meer verschil met Dubai. Ik schreef in mijn logje over Dubai al: overal beleefde mensen. Nu ben ik die vandaag ook tegen gekomen hier in Den Helder, daarover geen klagen. En heel beleefd werd ons in de supermarkt verteld dat wij het karretje met onze boodschappen, tot de rand toe gevuld, niet mee naar de auto mochten nemen. Dat werd dus sjouwen. Dat moet je hier zelf doen, met onze salarissen staat er echt niemand klaar om je boodschappen in de auto te zetten. Hoeft ook niet, dat kunnen we zelf. En dat mandje op wielen niet mee naar buiten, dat is heel jammer en is gebrek aan service als je snel reageert. Maar het ligt natuurlijk niet aan de winkel, ze weten gewoon dat als ze er aan beginnen de meeste mandjes niet terugkomen en ergens in een greppel belanden als het tegenzit. Zo’n beleefde en service gerichte maatschappij maak je natuurlijk met elkaar, als iedereen mee werkt.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s