Post

Post Vandaag nam ik de berg post nog eens door: bankafschriften, achterhaalde aanmaningen, maandbladen, polissen. U kent het wel, maar een oogst van drie maanden is altijd een hele stapel die aandacht vraagt. Er zat een brief bij waarvan ik dacht dat hij niet voor mij bedoeld was. Hij was van het CAK en betrof informatie over  een Algemene Tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten. Nog eens goed kijken, was hij niet verkeerd bezorgd? Nee dat was hij niet, hij was echt voor mij. Er werd mij verteld dat ik recht had op een tegemoetkoming van en paar honderd euro. Er stond ook bij waarom ik hem kreeg, ik had dus kennelijk in de afgelopen jaren kosten gemaakt voor langdurige ziekte, ziekenhuisopname, fysiotherapie etc. Dat klopte, nu ik er even over nadacht, ik heb lange tijd een fysio behandeling ondergaan om mijn linker arm weer mooi recht omhoog te kunnen steken. Voor een deel is dat vergoed door mijn verzekeraar, en verder betaalde ik dat fluitend zelf. En nu dus die tegemoetkoming. Hoefde ik niets voor te doen, ging helemaal automatisch. Af en toe werkt het systeem verbazingwekkend mee.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s