Rapportage ravage

CULTUURBOX banner_ravage De lokale collega’s waren vroeg weg deze week, dus iedereen haastte zich de rapporten af te krijgen. Het was snel zijn of het zelf doen, dat uploaden op het systeem. Niemand had daar zin in, oplettend lezertje, en iedereen werkte driftig door. Ik nam het zekere voor het onzekere, liet me de gebruikersnaam en wachtwoorden geven, en de url die we nodig hadden. Maar gelukkig, alles was op tijd weg. Dachten we. Woensdag kwamen we er achter dat er een heel werkelement nog niet geladen was en een hele provincie was overgeslagen. Daar zit je dan met elkaar in het kantoor. Smit wist raad, dacht ze, en surfte vrolijk naar de betrokken url. Helaas, daar waar ik in zou moeten kunnen, opende zich niet zoals verwacht. Rapporteur gebeld. Ja, die had vijf vrije dagen en zijn telefoon afgezet, wetend dat hij naar huis was gegaan met achterlating van een flink gat in de rapportage. Gelukkig was niet iedereen zo slim, dus na enige tijd toch een rapporteur te pakken gekregen. De raad die ik kreeg: ga naar mijn computer, dan lukt het wel. Ik vond het een vreemd advies maar wilde geen kans onbenut laten. Nee, ook daar niet in de provincie Maysan in kunnen loggen. “O, die provincie, nee daar kon ik dinsdag ook niet in.” Zuchtx85. “Maar de hoofdrapporteur die ziek is, zijn computer doet het meestal wel” Gelukkig had hij die achtergelaten in een onafgesloten kantoor, dus ruim na vijven kon ik gaan beginnen. Om kwart over zeven kon ik aan de maaltijd. Ouderwets overwerk gemaakt, net als vroeger. Voor zondag hebben we in ieder geval al een bijeenkomstje in gedachten met de afdeling rapportage. Dat moet toch beter kunnen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s