Koekjes (eigen foto)

PB090001 Een van de voordelen hier, oplettend lezertje, is dat je geen boodschappen kunt doen. Dus niet op zaterdag langs de overvolle schappen met allerlei heerlijks, zoals koekjes, chips en chocola. Ook niet langs de groenteboer voor verse spinazie, maar ieder voordeel heeft ook hier zijn nadeel. Noodgedwongen kom je hier dus niet aan snoepen toe. Er staat weliswaar een aardig aanbod in de koeling van ons restaurant, maar als je daar van weg weet te blijven is even snel iets eten tussendoor gewoon niet aan de orde. Ook de PX zie ik weinig. Maar af en toe komen er toch koekjes binnen hier. Wanneer er een workshop wordt gehouden gaat dat gepaard met een lunch en een break Tijdens die break zijn er dan lokale koekjes. Het scheelt nog wel eens wat, maar ik denk dat de koekjes op de foto de goedkoopste zijn, want die zie ik het meest de laatste tijd. Gelukkig maar, want die zijn ook verreweg het lekkerst. Als het meezit blijft er wat van die koekjes over, en die komen dan terecht in het kantoor van degene die de workshop organiseerde. De laatste die wij hier hadden was er een voor vrouwen. Die zijn ook hier kennelijk allemaal op dieet want vrijwel de hele doos kwam terug, tot mijn vreugde. Het is gewoon bladerdeeg, met soms wat pitjes of poedersuiker, meer is het niet. Dus de afgelopen dagen sleepte ik er steeds twee of drie mee naar mijn kamer. ’s Avonds met een kopje thee en een koekje naar de film kijken, het is net echt. Gelukkig is die doos nu leeg, anders moet ik dubbel zo veel roeien.

 

 

2 gedachten over “Koekjes (eigen foto)

  1. Volgens mij smaakt het extra lekker als je niet zoveel te snoepen tot je beschikking hebt! Ik zou een chippie op zijn tijd wel missen hoor, net als een stukje oude kaas… maar ja, dan moet je helemaal eindeloos roeien!

    Like

  2. Nu hebben we tegenwoordig aardige kaas, maar niet als borrelhap, en er staan pringels, die ik soms neem als we samen een film kijken.n gebeurt gelukkig weinig.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s