Cadeautjes (eigen foto)

PB040003 Krijgt u op het ogenblik uw cadeautjes in uw schoen, oplettend lezertje, bij ons gaat dat anders. Van de week bofte ik weer eens op kantoor, de tissuedoos was ongeopend. We zetten hier veel tissues om en in al die dozen zit een cadeautje, dat er meestal door de dames van de schoonmaak uit wordt gehaald. A, de jongeman die onze kantoren bijhoudt, doet dat niet, maar ik weet dat hij altijd wel wil weten wat er in zit natuurlijk. Dat wil ik namelijk ook. A (V), onze RTL, vond vorige week een heel mooi gebaksvorkje onderin een lege doos, gemist door de dames. Deze week vond ik een echt roestvrij stalen herenring en een geduldspelletje. Ik heb ze aan A gegeven en die zag er wel brood in. Alle mobiel sokjes heb ik zelf gehouden en de geeltjes gebruiken we ook. En ik heb nog een raar plakding gevonden, dat aan de spiegel blijft hangen als je het daar tegenaan gooit. U begrijpt, je stelt gewoon je normen van “leuke cadeautjes ” bij als je hier een tijdje zit. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s