Geluk

Klavertje_vier U kunt er alles over lezen in de krant en zien op het journaal, oplettend lezertje: de veiligheidssituatie is in een neerwaartse beweging geraakt de laatste weken. Aan de collega’s is dat goed te merken, met ieder incident worden ze voorzichtiger. Ze willen als het kan voor donker thuis zijn, dus om vier uur is het een grote uittocht, als het werk het toelaat. De behoefte aan af en toe een dag thuis is ook toegenomen. RTL A was met Dr E op de base voor een bezoek aan de Ambassade en mensen van het State Department, waar we mee samen werken. Zij met een konvooi, hij als lokalo met eigen auto. Bij vertrek kon Dr E wel weg, maar A niet. Reden: er was een incidentje net buiten de poort. Even navragen hoe ernstig dat incidentje was, ja het was wel erg, er was een dode bij gevallen. A was even bang dat ze vandaag niet meer van de base af zou komen. Geluk gehad dus dat dat toch gelukt is. Maar vooral Dr E heeft geluk gehad. Hij kwam veilig terug, in zijn eigen, luxe, maar ongepantserde auto.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s