Anna

P1000879 Er gebeurt gelukkig van allerlei wat moed geeft in dit getroebleerde land. De meeste zaken gaan abnormaal normaal door, zeg maar. Zoals je bij ons niet voor kunt stellen hoe normaal veel levens er uit zagen tijdens de oorlog. Om hier een positieve impuls te geven is een oer-Hollands bedrijf bezig met een woningbouw pilot. Snelle, goedkope en klimaatvriendelijke huizen, dat is het plan. Via Kaap Helder en een discussieavond van de VVD in Den Helder weet ik van het bestaan van Anne Verhoijsen en Veerhuis. Hier kunt u zien hoe zij haar verblijf hier  beleeft. Als het een beetje mee zit zien we elkaar hier, dat zou erg leuk zijn. Elkaar toevallig ontmoeten in Den helder en dan een jaar of zeven later elkaar ontmoeten in Basrah, ik vind dat wel wat. Hopelijk zijn er meer die dat vinden, want Anne heeft weliswaar veel meer vrijheid dan ik, echt makkelijk is het allemaal toch niet. Oordeel zelf en lees haar log.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s