Anna

P1000879 Er gebeurt gelukkig van allerlei wat moed geeft in dit getroebleerde land. De meeste zaken gaan abnormaal normaal door, zeg maar. Zoals je bij ons niet voor kunt stellen hoe normaal veel levens er uit zagen tijdens de oorlog. Om hier een positieve impuls te geven is een oer-Hollands bedrijf bezig met een woningbouw pilot. Snelle, goedkope en klimaatvriendelijke huizen, dat is het plan. Via Kaap Helder en een discussieavond van de VVD in Den Helder weet ik van het bestaan van Anne Verhoijsen en Veerhuis. Hier kunt u zien hoe zij haar verblijf hier  beleeft. Als het een beetje mee zit zien we elkaar hier, dat zou erg leuk zijn. Elkaar toevallig ontmoeten in Den helder en dan een jaar of zeven later elkaar ontmoeten in Basrah, ik vind dat wel wat. Hopelijk zijn er meer die dat vinden, want Anne heeft weliswaar veel meer vrijheid dan ik, echt makkelijk is het allemaal toch niet. Oordeel zelf en lees haar log.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s