Halloween (eigen foto's)

PA310009 Groot succes gisteren, oplettend lezertje, dat Halloween feest. Helaas was ik fysiek niet in staat er een logje aan te wijden gisteren, en ook vandaag gaat het nog niet erg best met me, maar een mens houdt het ook niet een hele dag in bed uit. Dit mens niet tenminste. Om vier uur ’s middags begonnen met het restaurant aan te kleden, onder toeziend oog van alle restaurant medewerkers en schoonmakers. Verjaardag? Nee, Halloween. Leg het maar even uit aan iemand die nauwelijks Engels spreekt. Maar het resultaat was geweldig, met vislijn, honderd pompoenen en honderd vleermuizen kun je iedere ruimte aankleden. De Jack’o lanterns en de kaarsjes deden de rest. Verder kun je op Itunes heel wat Halloween muziek vinden, om over clipart voor het menu maar te zwijgen. Er ging een wereld voor me open. Met collega A waren wij uiteraard the Wicked Witches of the West, wat zouden we anders kunnen zijn. Vuurwerk bij binnenkomst, knalrommel tijdens het diner en Romeinse kaarsen op de taart: het was geslaagd. Alleen de eyeballs in goo, die vond niemand lekker. Een PSD-er zei me: als je dit doet voor Halloween wil ik wel eens weten wat je doet voor Kerst. Daar kunnen we dan nu al vast over na gaan denken. Hoe vind je hier een kerstboom?

PA310017  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PA310020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s