Daar viel een schot

Slider Omdat het de rest van de week zo laat was geworden, vandaag wat vroeger gestopt om tijd te maken voor de roeimachine, nou ja, het roeimachientje. Omkleden, Ipodje er bij en hup. Het is een drukke tijd, er liep iemand buiten rondjes, er waren er ergens twee aan het stretchen (we hebben bezoek van buiten) en in de gym werkten buiten mijzelf drie PSD-ers zich in het zweet. Net toen ik het wel genoeg vond en opstond, hoorde ik schoten. Iedereen heeft zo'n Ipodje op onder het gymen, dus niet iedereen hoorde het even snel. PSD-er J hoorde het gelijk met mij en riep: shots, shots! Tja, wat azl ik doen, hier blijven, weglopen? Naar de saferoom dus maar in sukkeldraf, en overal kwam bewaking aanrennen. Ik zei nog: Het zal toch niet weer een trouwerij zijn? Het klonk flink dichtbij. Maar niet langs de kamer, dus zonder helm en vest de saferoom in, terwijl er iemand naar het dak rende. Nog voor ik het licht aan kon doen hoorden wij : It is now confirmed: it’s a wedding, stand down. We hadden het kunnen weten, het is donderdag. Net zo als bij ons vrijdags, gunstig om te trouwen want je hebt een vrij weekend voor de boeg voor de gasten. Ik weet het nu zeker, er zit ergens bij ons in de buurt een feestzaal. Gelukkig houden onze bewakers daar geen rekening mee, die reageren iedere keer alert zoals het hoort.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s