Georganiseerde chaos


Naarmate de conferentie nadert, gaat het hier crescendo. Worskhop voor de fotografen om met de camera’s die overal vandaan komen vertrouwd te raken; het vloerplan is eindelijk bekend, het laatste stukje tekst waar we op zaten te wachten, komt definitief niet. De badges worden geknipt en gevuld, en voortdurend komen er nieuwe namen bij. Uiteindelijk eindigde de middag er mee dat iedereen die niet iets anders te doen had verzamelde in een van onze vergader ruimtes om daar de registration packages samen te stellen. Men wil hier best naar een conferentie, als er maar genoeg aangeboden wordt om dat aantrekkelijk te maken: alles betaald en cadeautjes. Dus stonden wij 200 tassen uit te pakken, mapjes gereed te maken, pennen uit doosjes te schudden en alles tot een geheel te verzamelen. Dan is het jammer dat je de taal niet spreekt, want het gaat uiteraard met de nodige grappen gepaard, en hoewel het buffelen was, was de stemming prima. Uiteindelijk konden we de ruimte weer afsluiten, opgeruimd en met 200 gevulde tassen stand by. Nu de grote vraag: is dat te weinig en moeten we nee verkopen? Of is dit te veel en kunnen we allemaal genieten van de restjes? Maandag weten we alles.

Ondertussen ging het gewone werk ook door zo goed en zo kwaad als het ging. De woensdag is hier de dag van de waarheid, de rapporten worden besproken en naar het systeem opgeladen. Hoe goed we het ook voorbereiden, er is altijd wel iets dat niet goed gaat. Vanavond was er kennelijk ook weer paniek en zag ik allerlei collega’s op rare tijden heen en weer naar kantoor gaan. Zolang ze mij niet vragen zal het goed gaan en morgen hoor ik wel wat er allemaal fout ging.

Ondertussen zit ik 100 vleermuizen te knippen, want zondag willen we Halloween vieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s