Pech

Thumbnail U dacht natuurlijk, oplettend lezertje: die zit in het vliegtuig. Ik dacht ook nog om vijf voor zes dat ik daar in zou zitten. Maar nu zit ik weer in mijn trailertje met betonnen dak. Een hele dag wachten, een minder die om de haverklap op het vliegveld navraag doet, en dan nog het vliegtuig missen. Ja, dat maak je thuis nou nooit eens mee. Een hoop tijd en moeite voor niets, mijn workshop met het nieuwe werkelement ga ik missen, dingen die ik in Bagdad dacht te regelen moeten even wachten of gaan nooit gebeuren. Het kan verkeren.

Morgen maar weer een halve dag wachten om weer uit te komen waar ik vanmorgen vertrokken ben. De Omweg naar Nergens, zeg maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s