Pech

Thumbnail U dacht natuurlijk, oplettend lezertje: die zit in het vliegtuig. Ik dacht ook nog om vijf voor zes dat ik daar in zou zitten. Maar nu zit ik weer in mijn trailertje met betonnen dak. Een hele dag wachten, een minder die om de haverklap op het vliegveld navraag doet, en dan nog het vliegtuig missen. Ja, dat maak je thuis nou nooit eens mee. Een hoop tijd en moeite voor niets, mijn workshop met het nieuwe werkelement ga ik missen, dingen die ik in Bagdad dacht te regelen moeten even wachten of gaan nooit gebeuren. Het kan verkeren.

Morgen maar weer een halve dag wachten om weer uit te komen waar ik vanmorgen vertrokken ben. De Omweg naar Nergens, zeg maar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s