Terras (eigen foto)

PA220002 Buiten zitten wordt steeds leuker. Het enige jammere is dat de zon onder is op het moment dat wij ons kantoor verlaten. Maar de avonden zijn nu heerlijk. Er is dus een terras gecreëerd. Weliswaar net aan de verkeerde kant van het restaurant, maar toch. Buiten ontbijten en buiten dineren behoort nu tot de mogelijkheden. En buiten met een (alcohol vrij) drankje de dag doorspreken zoals deze PSD-ers doen, is nu ook een optie. Ik hoop dat u ze niet herkent, dan heb ik een probleem.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s