Kaartje (eigen foto)

PA210001 Het blijft een vreemd gebeuren met de post hier, oplettend lezertje. Het komt wel, het komt niet, ze sturen het terug, het verdwijnt: alles is al voorbij gekomen. Ik heb het idee dat het er van af hangt of je een beambte treft die goed snapt wat hij ziet en de kaart in het goedeb akje gooit. Ik denk maar even niet aan robots, dan zou het goed moeten gaan. Maar mijn privé onderzoekje brengt de volgende resultaten: post uit Den Helder wordt teruggestuurd, het zij vanuit Nederland, hetzij vanuit Bagdad. Post uit Groningen komt aan (als ze sturen dan daarvandaan). Post uit Brabant heeft de beste resultaten: 4 van de 6 kaarten zijn aangekomen, de 2 die niet arriveerden zwerven nog rond. Zo’n kaartje doet er dan wel even over. De laatste mail van Jacky uit Kaatsheuvel dateerde zij op 8 augustus, toevallig de verjaardag van vriend J. 22 augustus kwam hij aan in Irak en vandaag, een maand later, kwam hij aan bij mij. Maar dan heb je ook wat. Dus Jacky, bedankt voor deze onverwachte opkikker weer. De muur is nog niet vol, eens zien wat de rest van Nederland doet?

Het adres: Linda Rose Smit, RTI/#004, APO AE 09374. Jakcy heeft daar nog Basra Iraq aan toegevoegd, wat volgens de Amerikanen niet moet, we vermoeden dat ze regelrecht naar Irak zijn gestuurd en dat men daar is gaan zoeken. Maar ze zijn aangekomen in ieder geval. Het bewijs hierbij op de foto.

 

8 gedachten over “Kaartje (eigen foto)

 1. De dame van het postkantoor snapte niets van het adres, maar met een buitenlandzegel is hij nu onderweg.

  Groeten van Margreet.

  Like

 2. Hoi Linda Rose
  ben net terug van reis uit Thailand, leuk je log te lezen en mijn kaartjes te zien.
  Ik maakte me al zorgen, de twee eerste zijn nog niet terug hier, dus die zwerven nog ergens rond.

  Ook OP de vorige 2 kaarten had ik basraH IRAK gezet omdat je dat eens eerder in je log had geplaatst.

  ik zal er nu weer 2 verzenden binnenkort
  een met basrah iraq en een zonder dus dan wordt de test completer. als je weer terug bent in nederland weten we vast en zeker hoe het moet. 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s