Pepsi

Pepsi_logo_2__76747 Kijk nou wat ik tegenkom via Google alerts op het internet: de Pepsi fabriek in Basrah. U zult zeggen, wat kan jou dat schelen, maar die fabriek, daar wonen wij achter. Zelfs zo dicht bij dat op ons DHL adres het als aanwijzing staat: achter de Pepsi Cola fabriek. Als we langsrijden op weg van en naar het vliegveld, rijden we langs vele tientallen Pepsi logos op een witte muur. En daarachter gebeurt dus wat u op het filmpje ziet. Leuk.


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s