Pepsi

Pepsi_logo_2__76747 Kijk nou wat ik tegenkom via Google alerts op het internet: de Pepsi fabriek in Basrah. U zult zeggen, wat kan jou dat schelen, maar die fabriek, daar wonen wij achter. Zelfs zo dicht bij dat op ons DHL adres het als aanwijzing staat: achter de Pepsi Cola fabriek. Als we langsrijden op weg van en naar het vliegveld, rijden we langs vele tientallen Pepsi logos op een witte muur. En daarachter gebeurt dus wat u op het filmpje ziet. Leuk.


 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s