Afscheid (eigen foto)

PA070006 Nu het project zijn laatste half jaar in gaat kregen wij allemaal de wacht aangezegd. Degenen die tot juni wilden blijven weten dat de kans bestaat dat het in april over is. Degenen die een korter contract hadden, kregen de kans langer te blijven. Voor deze compound gold dat voor twee collega’s. Een zou in november weggaan, de ander heeft een contract tot 31 december. Beiden kozen er voor niet te verlengen en K vond zelfs dat hij maar met Thanksgiving thuis moest zijn. Hij vertrekt dus aanstaande dinsdag. Dat gaat met weinig ceremonieel vanuit het hoofdkantoor gepaard, je haalt de wekelijkse nieuwsbrief met de rest van de veranderingen. De lokale medewerkers maken er altijd wat van. Tijdens een workshop in Bagdad kreeg hij een Irakese hoofdbedekking, toen hij terug kwam kreeg hij het bijbehorende witte gewaad er bij. Van ons kreeg hij afgelopen donderdag een taart. Er is ook geen winkel om de hoek waar je even iets kunt halen als afscheidscadeau. Gelukkig heb ik een partij fotoboeken over Holland meegenomen, om als relatiegeschenk te gebruiken. Dat kwam goed van pas. Er staat nog een stukje taart in de koeling, maar verder ging hij er in als koek. Maandag avond nog brownies, omdat hij die zo mist, en dan is het definitief einde van dit project voor hem. Kijken hoe lang hij het volhoudt in Texas. En woensdag zit ik achter zijn bureau, dat is dan weer het voordeel

Een gedachte over “Afscheid (eigen foto)

  1. Ohhh, zo’n taart… in die landen… het is zo zoet en zo’n aanslag op de elementen van oorsprong in je mond! Mijn mondhygiëniste wordt daar beslist niet vrolijk van!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s