Afscheid (eigen foto)

PA070006 Nu het project zijn laatste half jaar in gaat kregen wij allemaal de wacht aangezegd. Degenen die tot juni wilden blijven weten dat de kans bestaat dat het in april over is. Degenen die een korter contract hadden, kregen de kans langer te blijven. Voor deze compound gold dat voor twee collega’s. Een zou in november weggaan, de ander heeft een contract tot 31 december. Beiden kozen er voor niet te verlengen en K vond zelfs dat hij maar met Thanksgiving thuis moest zijn. Hij vertrekt dus aanstaande dinsdag. Dat gaat met weinig ceremonieel vanuit het hoofdkantoor gepaard, je haalt de wekelijkse nieuwsbrief met de rest van de veranderingen. De lokale medewerkers maken er altijd wat van. Tijdens een workshop in Bagdad kreeg hij een Irakese hoofdbedekking, toen hij terug kwam kreeg hij het bijbehorende witte gewaad er bij. Van ons kreeg hij afgelopen donderdag een taart. Er is ook geen winkel om de hoek waar je even iets kunt halen als afscheidscadeau. Gelukkig heb ik een partij fotoboeken over Holland meegenomen, om als relatiegeschenk te gebruiken. Dat kwam goed van pas. Er staat nog een stukje taart in de koeling, maar verder ging hij er in als koek. Maandag avond nog brownies, omdat hij die zo mist, en dan is het definitief einde van dit project voor hem. Kijken hoe lang hij het volhoudt in Texas. En woensdag zit ik achter zijn bureau, dat is dan weer het voordeel

1 thought on “Afscheid (eigen foto)

  1. Ohhh, zo’n taart… in die landen… het is zo zoet en zo’n aanslag op de elementen van oorsprong in je mond! Mijn mondhygiëniste wordt daar beslist niet vrolijk van!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s