Gras (eigen foto)

P9270001

Iemand heeft bedacht dat het laatste plekje zand enrommel nu een grasveldje moet worden binnen de inner compound. Men was op eendag vreselijk aan het schoffelen. Ik kon nog net het vijgachtige struikjeredden dat daar staat en regelmatig bloeit en vlinders aantrekt. Van een soortslechts nog, maar wie weet wat er nog volgt. Er werd afgevlakt en er werdengootjes gegraven, men wilde klaar zijn voor het goede zaaiseizoen begint,komende week. Ik voorzag al plantschade omdat de ontlaadinstallatie voor dePSD-ers en bewakers daar ook ligt. Twee keer per dag ontlaadt men daar zijnwapen. Daar was gelukkig ook aan gedacht, daar staat nu een smeedijzeren hekjeomheen om de heren de juiste route te laten kiezen (dus niet dwars door het netingezaaide veldje) Tweedehands, waar dat nu weer vandaan kwam. Nog even en mengaat zaaien en dan vooral sproeien. Dan hebben we nog meer gras om nat tehouden volgende zomer. Als we hier dan nog zitten tenminste. Hieronder het grasveld dat er al is en dat met veel water en moeite in leven wordt gehouden. De uitdrukking "perennial as the grass" doet hier opgeld.

P9270003

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s