Hangen (Foto H vd Sluys)

2010 24 9 Triade Kreeg van de week twee foto’stoegestuurd van vriendin Eekhoorn. Daarop twee van mijn schilderijen. Ze hagennog bij Triade, het Kunsteducatief Centrum in Den Helder. Ze waren over van deexpo en ik ben er niet om ze mee naar huis te nemen, dus zal dit wel demakkelijkste oplossing zijn geweest, ophangen die handel. Staan ze niet in deweg en er kan niets mee gebeuren. Toch leuk dat ik nog een beetje aanwezig benin mijn thuisstad, ook nu ik ver weg ben.

IMGP0189

 

5 thoughts on “Hangen (Foto H vd Sluys)

  1. hoi Linda,

    Wat kun jij toch ook smakelijke stukjes schrijven,ik zie het gewoon voor me,geweldig,wat je allemaal meemaakt,lang niet altijd prettig ,maar respect voor jou en hoe je ons op de hoogte houdt!Dank je wel en een heel fijn weekend!

    Groeten,Mo

    Like

  2. De bovenste is van het Rammasseum aan de overkant, de onderste weet ik niet meer, kan ergens anders zijn, vermoedelijk niet Karnak

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s