Hangen (Foto H vd Sluys)

2010 24 9 Triade Kreeg van de week twee foto’stoegestuurd van vriendin Eekhoorn. Daarop twee van mijn schilderijen. Ze hagennog bij Triade, het Kunsteducatief Centrum in Den Helder. Ze waren over van deexpo en ik ben er niet om ze mee naar huis te nemen, dus zal dit wel demakkelijkste oplossing zijn geweest, ophangen die handel. Staan ze niet in deweg en er kan niets mee gebeuren. Toch leuk dat ik nog een beetje aanwezig benin mijn thuisstad, ook nu ik ver weg ben.

IMGP0189

 

5 gedachten over “Hangen (Foto H vd Sluys)

  1. hoi Linda,

    Wat kun jij toch ook smakelijke stukjes schrijven,ik zie het gewoon voor me,geweldig,wat je allemaal meemaakt,lang niet altijd prettig ,maar respect voor jou en hoe je ons op de hoogte houdt!Dank je wel en een heel fijn weekend!

    Groeten,Mo

    Like

  2. De bovenste is van het Rammasseum aan de overkant, de onderste weet ik niet meer, kan ergens anders zijn, vermoedelijk niet Karnak

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s