Boek

Collega M kwam gisteren trotsbinnen met een pakje in de hand. In dat pakje zat zijn boek. Het is niet heteerste boek waar hij aan schreef maar wel het eerste dat hij alleen schreef. Detitel was zoiets als: Mohammed in de cartoons uit het Westen. Een kritischboekje moet het zijn, M kennende. Ik ben uiteraard reuzenbenieuwd wat er instaat, maar mijn Arabisch is uiteraard ver onvoldoende. Het Engels van M is ookniet bijster. Ik heb mijn hoop nu gevestigd op A, die heel goed Engels spreekten ook een onafhankelijke geest heeft (zelf zegt hij : a secular mind). Maar M.Is vandaag vertrokken naar Bagdad, dus als hij weer terug is ga ik achter eenexemplaar aan. Hoe vaak ken je nu een echte schrijver? Dus of ik het lezen kanof  niet, ik wil een exemplaar methandtekening! 

(Wilt u dat ook, laat het meweten, er zijn drieduizend exemplaren te koop!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s