Boek

Collega M kwam gisteren trotsbinnen met een pakje in de hand. In dat pakje zat zijn boek. Het is niet heteerste boek waar hij aan schreef maar wel het eerste dat hij alleen schreef. Detitel was zoiets als: Mohammed in de cartoons uit het Westen. Een kritischboekje moet het zijn, M kennende. Ik ben uiteraard reuzenbenieuwd wat er instaat, maar mijn Arabisch is uiteraard ver onvoldoende. Het Engels van M is ookniet bijster. Ik heb mijn hoop nu gevestigd op A, die heel goed Engels spreekten ook een onafhankelijke geest heeft (zelf zegt hij : a secular mind). Maar M.Is vandaag vertrokken naar Bagdad, dus als hij weer terug is ga ik achter eenexemplaar aan. Hoe vaak ken je nu een echte schrijver? Dus of ik het lezen kanof  niet, ik wil een exemplaar methandtekening! 

(Wilt u dat ook, laat het meweten, er zijn drieduizend exemplaren te koop!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s