Het Huis van de Maan

Maan Ik schreef u al, oplettend lezertje, dat ik veelreacties kreeg op de uitzending van ZomerNachten. Daar zaten allerlei contactentussen, ook van mensen uit  Irak. Eenvan hen is B, die mij nu af en toe mailt. Vandaag was hij voor zijn werk in DenHelder. Het was er koud en nat, zo als in de rest van Nederland op het moment.Hij maakte er de volgende foto’s van. Leuk, zo’n snelle update. Dank dus aan B!

300920102186 
300920102193  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s