Antwoord van de Premier (i.o.)

En dit is het antwoord dat vanmorgen al verstuurd werd. Dat vind ik gezien de drukke agenda knap. Dank daarvoor Mark en medewerkers. Als alles zo vlot gaat in het komend kabinet komt het nog helemaal goed met dit land.

Beste Linda Rose, 

Hiermee bevestig ik je de ontvangst van je bericht van 28 september jl.

Dank voor de genomen moeite om je zorgen kenbaar te maken.

Ik kan je verzekeren dat het liberalisme, in het onderhandelingsakkoordvan het toekomstige kabinet Rutte/Verhagen, zeer zeker zichtbaar is en blijft.

 

Met vriendelijke groet,

Mark Rutte 


Ik luister nu naar de persconferentie (meer bandbreedte doet wonderen) en ik hoor veel wat me aanstaat. Nu nog even doen.Er is al vaker bezuinigd op ambtenaren, op papier, er is vaker gewerkt aan veiligheid, bereikbaarheid en verbetering van het onderwijs, op papier. Nu uitvoeren. Wat mij vooral aanstaat is dat het breekpunt over gedogen of meeregeren ging over de erkenning van de Islam als godsdienst. Wat mij zorgen baart is een strenger asielbeleid.  Maar goed, we gaan het meemaken en zorgvuldig volgen.Hoor ik net Wilders zeggen dat er een Boerkaverbod komt. Dat is natuurlijk de achterdeur uit. Het doet niets voor de bevrijding van vrouwen, wie tot dragen gedwongen wordt mag helemaal de deur niet meer uit, wie hem vrijwillig draagt wordt beknot in haar keuze. (overigens, ik vind  het ondingen). Er zijn er ongeveer 150 van in Nederland, Boerkadraagsters, het is symboolpolitiek en het voegt regels toe, terwijl we regeldruk willen verminderen. Frankrijk wordt er op aangesproken, dat zal bij Nederland hopelijk ook het geval zijn.Wilders heeft het over straatterreur. Taalinflatie. Daarin staat hij niet alleen, alles en iedereen is tegenwoordig terrorist, de media staan er bol van. Ik ga het nadrukkelijk volgen en als het me niet bevalt laat ik weer van me hoen. Hopelijk is dat niet veel nodig.


Een gedachte over “Antwoord van de Premier (i.o.)

  1. Lieve Linda Rose
    Ik had niets anders verwacht dan dit antwoord van Mark Rutte. Wij zijn nl. aan elkaar gewaagd toen indertijd met perikelen met Rita, Ik ga morgen naar de partijraad in Gorinchem dus er komt verslag..

    … internet gaat sneller dan een kaart vertsturen met de post… helaas want een hadngeschreven kaart komt warmer over

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s