Grappig

T_70567_288421Terwijl ik net doorklikte gisteren van een digitale pagina van de NRC, zag ik ineens Theo en Wiltrude voorbij komen. Hé, wat was dat, zag ik dat goed? Even terugklikken. Jawel daar stond een grote foto als illustratie van een opinie blog over de vraag of u lokaal stemt als afrekening met landelijke politiek en omgekeerd. Als foto een van een posterbord aan de Middenweg in Den Helder, mijn stad. Met op die borden posters van Wiltrude (lijsttrekker CDA) en Theo (lijsttrekker PvdA). Aan onze foto zag ik dat het om de verkiezingsposter ging van 2006. De blog stond er al vanaf half februari, ik had hem nooit eerder gezien, helaas. En toen ik daarnet weer keek was hij er ook niet meer. Ik weet niet of hij nog terug komt, maar ik vond het toch grappig. Zo'n foto die daar maanden staat en reclame maakt voor iets dat al jaren achter ons ligt. Het Internet is toch een bijzonder medium, oplettend lezertje. Blijft de vraag: weten Theo en Wiltrude en Tsjitske (zij stond er ook herkenbaar op als lijsttrekker CU) dat ook?

PS De foto waar ik het over heb kan ik nu niet meer vinden natuurlijk, benieuwd hoe lang het duurt voor iemand er achter komt dat zijn foto hier op dit blog staat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s