Stroomstoring

Stroomstoring_1104156b Ik begin de dag met hetdigitale nieuws tot mij te nemen. De Google alerts over dit gebied die zijnbinnen gekomen, de digitale editie van mijn lijfblad NRC, de online versie vanThe New York Times en ook de Helderse media als ik tijd heb. Met veel pleziervanochtend Den Helder Actueel gelezen. Een prima digitale nieuwskrant, die altijdup to date is. Vanmorgen meldde men dan ook dit nieuws:

 http://www.denhelderactueel.nl/27/09/2010/grote-stroomstoring-treft-binnenstad Ik heb het de aanwezige collega voorgelezen en hij vondhet ook wel een leuk bericht. Stroomuitval, zo maar in  de ochtend, wel 440 aansluitingenzonder stroom en het kon wel TWEE uur gaan duren. En het was al de TWEEDE keerdit jaar, in juni was het ook al raak. Tussen de regels door kon je lezen; het moetniet erger worden. De collega een uurtje later gemeld dat het leed godzijdankal weer was geleden in Den Helder, we haalden allebei opgelucht adem. Gezegend de stad die na een weekend opent met drievoetbalwedstrijden, een leeggelopen en al weer gevuld zwembad, een modeshow enwat aanrijdingen. En een stroomstoring van twee uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s