Back in Basrah

Na een hectisch weekje Den Helder twee weken zon, zaligheid en heel veel vis in Aqaba. Helemaal opgeladen en ontspannen (hoewel niet uitgerust natuurlijk) terug op de compound. Een vrolijk weerzien met de aanwezige collega's. Dat zijn er minder dan gedacht want Irak heeft een dagje langer Eid. Morgen dus weer naar kantoor en de werkmails lezen. Ik weet in ieder geval al dat er heel wat te veranderen staat voor mij, en dat ik vermoedelijk met een ander werkelement te maken ga krijgen de komende maanden. Naast mijn eigen klusjes dus. Wordt het toch nog eens echt werken hier, met zoveel hooi op mijn vork. Ik laat jullie de komende dagen weten hoe het verloopt. Weer veel inspiratie voor blogjes opgedaan en foto's gemaakt. Maar nu even eerst wat belangrijke dingen er door gejaagd na aankomst. Zoals koffer legen, bureau vol met spullen leggen. Dingen sorteren. Toen alles op het bureau links gelegd en naar rechts laten verdwijnen als het afgewerkt was. Is toch nog redelijk gelukt. Vanwege internet en dus betalingsproblemen (nog buiten die van de immer tegenwerkende ING) weer heel wat geld verschoven van mijn rekening naar die van anderen die er ongetwijfeld ook leuke dingen mee gaan doen. Ik kan er weer helemaal tegen en verheug me weer op het contact met mijn trouwe lezertjes (als die er nog zijn tenminste na de lange radiostilte). Vanaf morgen twee logjes per dag een tijdje. Een over de vakantie en de indrukken daar en een over de actuele zaken hier in Basrah. Stay tuned!

4 gedachten over “Back in Basrah

 1. En deze ook. Vond je radio-uitzending heel bijzonder. Ik wens je weer veel succes en plezier, en als je nog een leuk dier ziet, hou ik me aanbevolen om te helpen zoeken.

  Like

 2. Dank voor jullie blijvende oplettendheid en het luisteren naar de uizending. Heb er heel wat bijzondere reacties op gehad. voorlopig zie ik alleen katten. En rare sprinkhanen vertonen zich voorlopig niet meer.

  Like

 3. En inmiddels ben ik ook aangesloten bij de groep lezertjes. Goeie uitzending, bijzonder mens!
  Ben benieuwd naar de rest van het jaar..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s