Het Huis van de Maan

Maan De uitzending van ZomerNachten zit er op, oplettend lezertje. Hopelijk bent u een oplettend luisteraartje geweest. Als u te veel last heeft van Klaas Vaak rond het middernachtelijk uur: geen nood! Op de site van ZomerNachten en Casa Luna kunt u nog vier dagen de hele uitzending met muziek beluisteren. Ook is er een podcast te downloaden maar die is zonder muziek en dat is toch jammer, want de muziek vond ik zelf natuurlijk erg mooi (anders had ik wel iets anders uitgezocht natuurlijk). Het was een erg leuke ervaring, een radio live uitzending in de NOS studio. Ik heb wel lokale en regionale studio's meegemaakt, en ook landelijke tv, maar landelijke radio nog niet eerder. Je stapt de wereld van het journaal en Het Oog binnen. Met de vakkundige ondersteuning van producente Joga Brouwers en technicus Bert Schulz kon het eigenlijk niet mis gaan. De anderhalf uur bracht ik in gepaste vrolijkheid door in de goudvissenkom van de studio. Ik binnen en zij buiten achter glas. Met veel thee, Spa appel en tucjes. Daarna keurig weer thuis afgeleverd door Jeroen. Even na half vier thuis, waar een aantal onverwachte mailtjes op mij wachtte. Voor het merendeel van onbekende mensen die de moeite hadden genomen midden in de nacht mijn mail adres te zoeken en een reactie op de uitzending te geven. Prachtig allemaal. Ik kreeg nog cadeautjes ook! Flipje mag ik nu voor altijd de mijne noemen, dus het worden drukke tijden, met Flipje en Mac, daar kunnen mooie dingen uit voortkomen. En ik kreeg een prachtige Ipod shuffle, met opschrift. Je doet het er niet voor, maar het zou gekund hebben! Het hoogtepunt van een mooie week in ons frisse kikkerlandje.

Hoe ik alle spullen die mijn huis zijn binnengedragen weer zonder overgewicht naar Irak moet krijgen, is nog een raadsel. Daar ga ik een nachtje over slapen.

4 gedachten over “Het Huis van de Maan

  1. Dank Jaccqueline, het is toch bijzonder dat wildvreemde mensen reageren op mijn anderhalf uur praatje. Echt een voorrecht en dus voor mij weer inspiratie. Zo is alles rond!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s