Het Huis van de Maan

Maan Vandaag, dinsdag, producente Joga van de trein gehaald en bijna de hele dag gewerkt aan het draaiboek voor vrijdag. Ja, er komt nog heel wat kijken voor zo’n liveprogramma, oplettend lezertje. Helemaal niet moeilijk om anderhalf uur vol te kletsen. Mensen die mijn kennen weten dat ik makkelijk het dubbele kan halen. Maar om dat zo te doen dat het boeiend blijft voor de late luisteraar, dat alles wat voor mij van belang is er in zit, dat er afwisseling is, dat het zin heeft, ja, daar moet je wel even bij nadenken natuurlijk. Maar vanmorgen vroeg al kwam de uitwerking, dus kan ik nu de lege plekken in het draaiboek (overal waar tekst van mij moet komen) in mijn hoofd in gaan vullen. Opschrijven doe ik niet, dat doe ik meestal niet, maar in je hoofd bedenken wat en hoe je wilt vertellen, dat is wel zo verstandig.

Gezien het feit dat ik nogal druk ben met administratieve zaken en bezoeken van vrienden, wordt dat nog best een opgave.Ik kreeg een mailtje van een oude bekende dat hij mij dagelijks voorbij hoorde komen op radio 1, ik heb het zelf nog niet gehoord. Maar even goed luisteren vandaag of dat me nog overkomt. Toch weer een vreemde ontwikkeling in mijn leven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s