R-shoppen

P8250012 Maanden geen geld uitgegeven in een winkel, maar dat is vandaag denk ik aardig rechtgetrokken. Na een hoognodig bezoek aan de kapper een rondje binnenstad Den Helder. Wat de collega’s hebben besteld en cadeautjes uiteraard. Kleding, camera, scheerapparaat, muziek, films. Op zo’n rondje kom je natuurlijk bekenden tegen, sommigen verbaasd, en sommigen weten dat je in de stad bent. Iedere keer dezelfde vraag: bevalt het, is het leuk? Ja, het bevalt, het is interessant, leerzaam en zo nuttig als maar mogelijk is onder de omstandigheden.

En deze week geniet ik van de wolken en de wind, ik geniet van het groen en de bomen, ik geniet van alle mensen die vrij en blij over straat lopen. Doet u dat ook maar: het is in grote delen van de wereld veel minder vanzelfsprekend dan u denkt. We hebben hier gewoon met zijn allen verschrikkelijk geboft.

4 gedachten over “R-shoppen

  1. Om te beginnen heet het twitteren, je gaat naar twitter.com en meldt je aan (gratis), een kind kan de was doen dus zeker een wchtgeldloze ex-wethouder. Succes!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s