Thuis

P8200031 Ik ben weer geland , oplettend lezertje, al meer dan een dag geleden. Maar het haastige leven van West-Europa heeft mij kennelijk weer te pakken, dus gelogd heb ik niet de afgelopen dagen. Hier krijgt u ze alsnog, mijn belevenissen sinds vertrek uit Basrah. Met foto’s dit keer, want er zijn geen belemmeringen meer om die te plaatsen. Wat maar weer bewijst: er gaat niets boven vrijheid. Straks naar de bank om eindelijk alles weer geregeld te hebben. Maar eerst even een filmpje maken van mijn tuin in de regen. Leuk voor straks in Irak.

(De ondergaande zon boven de Dode Zee. Onder de zon ligt Jeruzalem.) 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s