Thuis

P8200031 Ik ben weer geland , oplettend lezertje, al meer dan een dag geleden. Maar het haastige leven van West-Europa heeft mij kennelijk weer te pakken, dus gelogd heb ik niet de afgelopen dagen. Hier krijgt u ze alsnog, mijn belevenissen sinds vertrek uit Basrah. Met foto’s dit keer, want er zijn geen belemmeringen meer om die te plaatsen. Wat maar weer bewijst: er gaat niets boven vrijheid. Straks naar de bank om eindelijk alles weer geregeld te hebben. Maar eerst even een filmpje maken van mijn tuin in de regen. Leuk voor straks in Irak.

(De ondergaande zon boven de Dode Zee. Onder de zon ligt Jeruzalem.) 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s