e-shoppen

Nou, ik ben los hoor, oplettend lezertje. Mijn eerste E-bay bod gelijk al binnen gehaald. Gelijk op nog vier antieke boeken over het midden oosten geboden. Ik hoop niet dat ik ze allemaal win, zo goed verdient het nou ook weer niet. Maar sinds ik hier ben heb ik al heel wat aangeschaft via internet. Thuis niet echt nodig, je gaat even heen, maar hier toch een mooie uitvinding. Schoenen voor een collega, boeken vanuit heel de VS voor een zacht zeeprijsje, work-out spullen, magneten, mijn schattige I pod touch en zijn hele bijbehoren, en als toetje een Apple Mac Pro. Over mijn vakantie maar niet te spreken. Allemaal via de computer of met af en toe een mobiel gesprekje. Als ik nu maar niet verslaafd raak!

Terwijl ik dit bericht schrijf, luister ik via Itunes (ook met de visacard betaald) naar Adamo, een jeugdliefde, die het nummer Inch Allah zingt. Helaas nog steeds actueel en niets aan zeggingskracht verloren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s