e-shoppen

Nou, ik ben los hoor, oplettend lezertje. Mijn eerste E-bay bod gelijk al binnen gehaald. Gelijk op nog vier antieke boeken over het midden oosten geboden. Ik hoop niet dat ik ze allemaal win, zo goed verdient het nou ook weer niet. Maar sinds ik hier ben heb ik al heel wat aangeschaft via internet. Thuis niet echt nodig, je gaat even heen, maar hier toch een mooie uitvinding. Schoenen voor een collega, boeken vanuit heel de VS voor een zacht zeeprijsje, work-out spullen, magneten, mijn schattige I pod touch en zijn hele bijbehoren, en als toetje een Apple Mac Pro. Over mijn vakantie maar niet te spreken. Allemaal via de computer of met af en toe een mobiel gesprekje. Als ik nu maar niet verslaafd raak!

Terwijl ik dit bericht schrijf, luister ik via Itunes (ook met de visacard betaald) naar Adamo, een jeugdliefde, die het nummer Inch Allah zingt. Helaas nog steeds actueel en niets aan zeggingskracht verloren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s