Afsluiten

Met een beetje persen het laatste stuk werk gedaan gekregen zodat een collega er nog even naar kon kijken. Die vond 17 pagina's wel erg veel, dus dat had ik over kunnen slaan. Maar in ieder geval liggen er nu drie stukken bij de vertaalafdeling klaar. In de hoop dat ze bij terugkomst vertaald zijn naar het Arabisch, zodat we de volgende stap kunnen zetten. Vanwege de twee dagen naar de base werd de tijdsdruk wel hoog. Maar gelukt, dus met een tevreden gevoel straks drie weken verlof of R&R zoals dat hier heet. Klinkt ook gelijk veel interessanter, vindt u niet oplettend lezertje?

Omdat mijn laptop voor twee uur vanmiddag ingeleverd moest worden, bleef er na die tijd niet veel te werken meer over. Wat collega's langs gegaan om tot ziens te wensen, en die hopen allemaal dat ik veel plezier heb, heel blijf en weer terug kom, dat laatste is niet meer zo vanzelfsprekend nu de laatste verlofganger twee dagen voor terugkomst ontslag nam, om gezondheidsredenen. Er is een stortvloed van dadels binnengekomen, die moeten allemaal mee naar Holland, dus dat overgewicht gaat zeker lukken.

Straks nog even een weegschaal zien te pakken te krijgen, de laatste spullen in de koffer en dan een rustige avond. Omdat ik de komende dagen op reis ben, kan ik geen blogjes garanderen, vandaar dat u er vandaag twee krijgt. Maar uiterlijk zondag ben ik hier weer terug. De rest gaat via de sociale media als Twitter en Facebook met mijn I pod. Waar heb je zo'n ding anders voor?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s