Badge II (eigen foto's)

P8160008 Vandaag voor de tweede keer naar de base voor de badge. It never rains but it pours, zeggen de Engelsen in zo’n situatie. Vanwege gedoe een andere route heen, er waren weer roadblocks hier en daar. Dus nieuw uitzicht, het kon niet op. Vanwege de inslagen gisteren waren de controle’s op de base weer wat ingewikkelder geworden, dus hier en daar wachten en de temperatuur was daar eigenlijk niet geschikt voor. Na weer een lunch op de DFAC (weer aardbeienschepijs) en een tijdje in een trailer weer allerlei foto’s en vingerafdrukken te hebben laten nemen kwam iemand er achter dat er een nummer op mijn aanvraag niet overeenkwam met een nummer op een ander belangrijk document. En dus geen badge. Ik stond daarin gelukkig niet alleen (want wel lichtelijk gexefrriteerd hierdoor), want de collega die samen met mij voor een vernieuwde badge op ging had ongeveer hetzelfde probleem. Zoek nu maar eens uit wie er wanneer  wat verkeerd heeft gedaan, ik denk niet dat we daar ooit een goed antwoord op krijgen. Dus morgen een mailtje er uit om er voor te zorgen of er een nieuwe aanvraag gedaan kan worden. Als we snel zijn, kan het binnen dertig dagen zonder weer alle vingerafdrukken, iris scans  en mugshots. En als het niet meezit dan niet en dan mogen we nog een keer het hele circus doen. Het mooiste was de ambtenaar die mij na die hele misser van harte welkom heette in Basrah, dat deed hij bij iedereen die zijn card kwam halen. Vertelde hem dat ik er al drie maanden was, de grapjurk! Er zijn hier mensen die mij proberen duidelijk te maken dat zo’n badge toch eigenlijk niet zo veel meer voorstelt (omdat de Amerikanen aan het terug trekken zijn), maar dat zijn voornamelijk mensen die die badge zelf wel hebben en bovendien kunnen gaan en staan waar ze willen omdat ze de post moeten doen of zo iets. Ik ga maar eens zien morgen hoe ver we komen in de tweede poging. Immers, opgeven kun je altijd nog. Als troost vandaag twee foto’s die gisteren niet wilden pakken.

P8160015

2 gedachten over “Badge II (eigen foto's)

  1. Ja ze hadden zo maar alles wat anderen al voor me geprobeerd hadden te vinden. De volgende gelegenheid zal wel weer anderhalve maand op zich laten wachten

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s