Ramadan kareem

Ramadan Nog een half uur en dan zit mijn losse dagje vasten er op. Viel het mee, ja het viel mee, maar dat glaasje sap straks zal er wel in sissen. Eén dag is dus goed te doen, maar dertig dagen, dat is zwaar weet ik uit een ander werkverleden met islamitische collega's. Sommigen zag je aan het eind echt afpeigeren. De collega's mogen wat eerder naar huis dezer dagen en leveren een lunch uur in. Gisteren vertelde men nog dat ze eigenlijk helemaal niet eerder naar huis wilden, omdat blijven werken het denken aan eten en drinken verdringt. Maar na tweeen werd het toch snel rustig. Vooral het halverwege de nacht je bed uit om te eten gaat opbreken, dus er is al iemand boven zijn bureau in slaap gevallen vanmiddag. Het einde van de Ramadan en het Idul Fitri zal ik hier helaas niet meemaken,dan zit ik in het buurland. Eens kijken of ze er daar ook een mooi feestje van maken.

 

Overigens, het mooi plaatje bij deze log vond ik via google, en waar denkt u stond het op het blog, met een zeer goede en uitgebreide uitleg over de Islam, inclusief over hoe je moet bidden? Whitepower. Ja je verzint het niet, maar zij kennelijk wel. Slimme jongens.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s