Plof? Update

Wat we vanmorgen hoorden blijkt inderdaad een flinke plof te zijn geweest. Hoewel ik nog geen aantallen heb gehoord, is nu wel duidelijk dat er flink wat slachtoffers weer zijn, doen en gewonden. De explosie vond plaats dichtbij de Port Authority Administration. Collega's wonen daar in de buurt. Er schijnen in het explosiegebied mensen in de rij te hebben gestaan voor werk of iets dergelijks, dus hoewel niet zo druk als op de markt, waren er genoeg potentiele slachtoffers in de buurt. Autobom of IED is nog niet bekend. Dat hoort u dan via de persbureaus, wellicht. Ik heb hier nog geen enkele melding binnen zien komen via de persagentschappen, ondanks mijn google alert. Maar deze info komt rechtstreeks van het GO, en die kunnen het weten. Hoor ik meer dan leest u het hier, maar ik vrees dat mijn bron weer even is opgedroogd tot de collega's morgen weer terugkeren op het werk. De werkdag zit er hier op voor de lokale medewerkers.

3 thoughts on “Plof? Update

 1. Hallo Linda Rose
  Het klinkt allemaal niet echt fijn daar met de ene plof na de andere, echt echt als het allemaal zo in je nabijheid hoort. Dat is wat anders als de opgenomen omgevingsgeluiden zoals de krekels, de mensen, de oproep voor het gebed.
  En laat het ophalen van je ID kaart maar even voor wat het is, tot het weer iets veiliger is. Beter iets later dan een foute plof zodat je de kaart niet meer nodig hebt… daar wordt niemand wijzer van.
  Succes met het dagje vasten, wat ik ook las.. of heb je die er inmiddels al opzitten?
  Groetjes, ook van Bert, Jo

  Like

 2. Hey kish kerdesh er stond hier ook niks op tt over die plof, wat een ellende en idd laat die id kaart maar ff lekker waar ie is. Wil je wel heelhuids op de 21ste omarmen. šŸ™‚

  Like

 3. Ik kom er nog niet achter of en hoe veel slachtoffers er zijn en kom er ook niet achter waarom dat zo is. Hopelijk omdat er geen slachtoffers zijn, al zijn er bronnen die beweren van wel.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s