Plof Update

Zojuist de update via onze veiligheidsjongens: 3 autobommen als oorzaak. neergezet, verlaten en op afstand tot ontploffing gebracht. Dat verhaal hoorde ik ook van collega's hier.

Collega S was in de straat aanwezig toen de eerste bom afging. Hij is het gebouw waar hij voor staond binnen gevlucht en hoorde van daar de tweede en derde bom afgaan.Gelukkig had hij zelf niets, maar hij heeft wel slachtoffers gezien, onder andere een volwassen zoon die daar kort tevoren nog met zijn oude moeder liep.

Aantal doden nu 65. Een collega van administratie heeft familieleden in het ziekenhuis.

http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5hwK_CSpBxsNuVUEaDuOwmSSCiqGwD9HF7E7G0

2 thoughts on “Plof Update

  1. Ja, wat een ramp zijn die aanslagen. Ik hoorde op de radio, dat er in de wereld minder aanslagen gepleegd zouden worden, omdat de burgerbevolking er enorm onder lijdt. Het gaat natuurlijk weer om de macht neem ik aan. Wie het dichtst bij de potten met olie (geld) kunnen komen. Is het een bende-, stammen-, of geloofsoorlog? Resultaat is vaak allemaal hetzelfde dus. Het lijden van de gewone mensen door middel van nietsontziende terreur.

    Gelukkig met jou alles goed. Groetjes

    Like

  2. wat wonen wij hier in een fantastisch land, en maar klagen! afschuwelijk dat mensen op die manier iets aan de kaak willen stellen!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s