Baby bres (eigen slechte foto)

P8020038 Baby Bres Alhoewel de Irakezen niet gek zijn op de Gekko, weten ze dat ik dat wel ben. Van de week verraste A, de schoonmaker mij. Ik zat in de vergaderzaal beneden te wachten op mijn afspraak toen hij mij dringend boven riep. Daar aangekomen gaf hij me een waterflesje. Met een heel klein Baby gekkootje er in. Geen idee hoe oud, maar hij was kleiner dan degen die ik in mijn vorige kamer had, en die ik met bloedend hart achter liet. A. had hem speciaal voor mij gevangen maakte hij duidelijk, dat is natuurlijk erg lief. Maar ja, wat dan met zo’n beestje? Hem in de fles laten zitten, misschien zou hij stikken. Dus snel heen en weer naar mijn kamer, fotootje gemaakt (zeer slecht gelukt) en de dop losgedraaid. In een paar seconden was hij uit de fles, rende naar de rand van de tafel, sprong roekeloos naar beneden op het tapijt en racete door de kamer. Dat is het laatste dat ik van hem (of haar) gezien heb. Ik heb een dopje water onder de ladekast gezet in de hoop dat hij daar drinkt als hij dorst heeft. Hoewel ik niet weet of ze eigenlijk wel drinken. Daarmee hoop ik dat hij niet naar de badkamer gaat, langs het mierenpoeder. Dat lijkt me niet gezond. In de gym zit een flink grote Abu Bres op de muur naar ons te gluren als wij onze spieren aan het oppompen zijn. Die valt door di kleur muur niet echt op maar ik heb hem toch op de film. Uploaden is hier een drama, dus dat doe ik thuis wel een keer. Kortom, leven genoeg hier. En zolang ik geen dood bresje zie ergens in mijn kamer ga ik er vanuit dat hij een lang en gelukkig leven heeft met het eten van de mieren die hier nog voorkomen..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s