Natiqa

DSC07904 Ik heb tegenwoordig wekelijkse ontmoetingen met Natiqa, de voorzitter van de commissie vrouwen en kinderen. Het materiaal dat ik voor haar voorbereidt staat haar zeer aan en nu wil ze iets terug doen. Dat is lastig, oplettend lezertje, ik kan hier niet makkelijk weg. Dat is in de toekomst misschien wel mogelijk, maar even een ritje door de omgeving of naar het platteland, waar Natiqa vandaan komt, zit er nog niet in. Dus zal ze iets te eten mee nemen. Geen hummus of baba ganoesj, want dat is niet echt Iraaks vinden ze hier . De geroosterde karper, die moet ik proberen. Wel veel graatjes maar heerlijk zegt men. Ik ben benieuwd wat er van zal komen, maar de inhoudelijke kant van de ontmoetingen gaat in ieder geval volgens plan. Natiqa heeft vele ijzers in het vuur en zal zeker haar stempel drukken op de activiteiten van de commissie. Zij zal voor de vrouwen en kinderen hier zoveel verbeteren als haar mogelijk is. Mooi als je daar een handje bij kunt helpen.

1 thought on “Natiqa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s