Natiqa

DSC07904 Ik heb tegenwoordig wekelijkse ontmoetingen met Natiqa, de voorzitter van de commissie vrouwen en kinderen. Het materiaal dat ik voor haar voorbereidt staat haar zeer aan en nu wil ze iets terug doen. Dat is lastig, oplettend lezertje, ik kan hier niet makkelijk weg. Dat is in de toekomst misschien wel mogelijk, maar even een ritje door de omgeving of naar het platteland, waar Natiqa vandaan komt, zit er nog niet in. Dus zal ze iets te eten mee nemen. Geen hummus of baba ganoesj, want dat is niet echt Iraaks vinden ze hier . De geroosterde karper, die moet ik proberen. Wel veel graatjes maar heerlijk zegt men. Ik ben benieuwd wat er van zal komen, maar de inhoudelijke kant van de ontmoetingen gaat in ieder geval volgens plan. Natiqa heeft vele ijzers in het vuur en zal zeker haar stempel drukken op de activiteiten van de commissie. Zij zal voor de vrouwen en kinderen hier zoveel verbeteren als haar mogelijk is. Mooi als je daar een handje bij kunt helpen.

Een gedachte over “Natiqa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s