Gemier (eigen foto)

P7260023 Vanochtend bij de lekker warme douche (het was al tegen zevenen) zag ik niet alleen een waterstroom, maar ook een mierenstroom naast mij. Heel veel mieren die richting het plafond gingen en daar al met elkaar een zwarte vlek vormden (de plafonds zijn hier hoog en ik had mijn lenzen nog niet in). Het zijn heel kleine mieren, af en toe loopt er een over je been, maar in deze hoeveelheden had ik ze nog niet in mijn kamer gezien. De beestjes vinden het buiten te warm worden, dus echt kwalijk kun je ze hun verhuizing niet nemen, maar ik vond het te veel van het goede. Je wilt toch niet door mieren je bed uitgedragen worden. Vorige week is hier een PSD- er in zijn kuit gebeten tijdens zijn slaap, wat een ontsteking gaf die niet mooi meer was. Zal geen mier zijn geweest, kenners dachten aan een spin. De enige spin die ik hier zag is een zeer klein exemplaar hooiwagen die mij niet stoort. Andere soorten hoef ik niet tegen te komen, zeker niet als ze bijten. Maar goed, die mieren dus. Gemeld aan de ops guy en die zou er wat aan laten doen. Dus toen ik vanavond van mijn werk kwam lag er poeder op bepaalde plaatsen (ik had ze verboden het in de slaapkamer neer te leggen) en dat hielp vrij goed. Overal lagen lijkjes van mieren in de badkamer. Vooral bij een leiding doorvoer, waar ze binnen komen in de badkamer kennelijk, of in ieder geval vanachter de tegels vandaan, lag een flink hoopje. Ik heb er een foto van maar de zilveren camera zal ik er niet mee winnen. Maar van mieren in mijn kamer heb ik voorlopig geen last.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s