Kaartjes

P7210015 Een paar weken geleden werd me gevraagd wat er op mijn visitekaartjes moest komen te staan. Keurig doorgegeven, maar de eerste keer dat ik er een nodig had twee weken geleden waren ze nog niet gearriveerd. Nagevraagd en gezegd dat ik ze graag voor woensdag zou willen hebben. Men zou zijn best doen. Dat werkte uitstekend, vandaag kwamen ze aan, een uur nadat het bezoek was vertrokken. Toch blij, hoe vaak immers krijg je een visitekaartje met aan een kant de Engelse tekst en aan de andere kant hetzelfde (hoop je) in het Arabisch? De collega’s op kantoor er een gegeven en nog eens gekeken wat er precies stond.  Van alles natuurlijk, inclusief een flinke fout. Dat krijg je ervan als de drukker geen Engels spreekt en de besteller haast heeft. Dus nu nog maar eens wachten wanneer de volgende zending foutloze kaartjes komt. Mijn eerstvolgende afspraak met iemand van buiten is zondag. Zou dat lukken denkt u, oplettend lezertje?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s