Kaartjes

P7210015 Een paar weken geleden werd me gevraagd wat er op mijn visitekaartjes moest komen te staan. Keurig doorgegeven, maar de eerste keer dat ik er een nodig had twee weken geleden waren ze nog niet gearriveerd. Nagevraagd en gezegd dat ik ze graag voor woensdag zou willen hebben. Men zou zijn best doen. Dat werkte uitstekend, vandaag kwamen ze aan, een uur nadat het bezoek was vertrokken. Toch blij, hoe vaak immers krijg je een visitekaartje met aan een kant de Engelse tekst en aan de andere kant hetzelfde (hoop je) in het Arabisch? De collega’s op kantoor er een gegeven en nog eens gekeken wat er precies stond.  Van alles natuurlijk, inclusief een flinke fout. Dat krijg je ervan als de drukker geen Engels spreekt en de besteller haast heeft. Dus nu nog maar eens wachten wanneer de volgende zending foutloze kaartjes komt. Mijn eerstvolgende afspraak met iemand van buiten is zondag. Zou dat lukken denkt u, oplettend lezertje?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s