Post!

P7210016 Net als je denkt dat de post nooit zal komen, komt er van alles tegelijk. Vanmiddag werd een pakketje afgeleverd dat in Bagdad was aangekomen. Ikzelf zat toen al in Basrah, onwetend van het feit dat ik hier een ander adres heb. Na een week of drie kwam er een konvooi langs, of die jongens hebben het elkaar via een andere compound doorgeven, maar in ieder geval: mijn pakketje, besteld bij Amazon, was gearriveerd. Ik blij, een goed teken dat ook mijn I pod touch mij zal bereiken binnenkort. Toen ik probeerde in de warwinkel van papieren orde te scheppen vanavond bleek dat er ook drie kaarten bij zaten! Ik nog veel blijer, want ik dacht al dat dat niet zou lukken. Weliswaar weet ik dat niet alles is aangekomen, en ook een zending via DHL is al weken onderweg maar toch. Nu hangen er twee kaarten uit Kaatsheuvel aan de muur en een uit Groningen. Bedankt Jacky en Joke! Eens zien hoe vol die muur komt, het is makkelijk plakken hier op de witte muren. Het juiste adres hier nog even voor de volhoudertjes of degenen die de smaak te pakken hebben gekregen: Linda Rose Smit, RTI/#004, APO AE 09374 ,(Basrah, Iraq) Nu maar weer afwachten wanneer de volgende zending komt. Leuk!

4 thoughts on “Post!

 1. oh super linda rose dat mijn kaarten zijn aangekomen uit Loon op Zand en van de Efteling.
  heeft wel lang geduurd maar goed
  na km omzwervingen eindelijk aangekomen)
  Ik weet wat het is als je lang op post zit te wachten uit het buitenland.
  toen ik in Duitsland werkte 28 jaar geleden kreeg ik tranen in mijn ogen bij de eerste ontvangen brieven en kaartjes

  liefs van Jacky ( lady from the dunes 😉

  Like

 2. A) Heb jij mij al een kaartje gestuurd dan?
  B) Dat heeft iemand geprobeerd naar Australie (buiten de VS dus) en die kreeg hij na 6 weken terug. Er is een brief onderweg,maar die is nog niet aangekomen (niet naar jou overigens).

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s