Digi

De internetverbindingen zijn hier wel eens rammelig, maar vandaag was het bal: de hele compound afgesloten van de wifi, behalve het kantoor van de RTL. Daar werd het vanmiddag dan ook lekker druk.Want stel je even voor: je kunt elkaar niet mailen, dus je rapporten even naar de afdeling rapportage en daar laten vertalen, vergeet het maar. Correctie werk verrichten op werk van rapporteurs, niet mogelijk. Weet je wat, ik zoek even op wat…. oh nee, geen internet. Nu dan maak ik voor jou toch even die hand out, print hem wel even uit. Uh.. tja… draadloze verbinding, da's waar ook. Uiteindelijk kreeg ik dus noodgedwongen tijd orde in de chaos op mijn werk-pc aan te brengen, want ik heb heel wat binnen gekregen aan info de afgelopen weken en het stond overal. Nu staat het geordend. Heb wat bij gelezen, en een proefworkshop bijgewoond over management en teamspirit, SMART formuleren en mission statements. Was erg aardig, vooral omdat voetbal in de casestudy als voorbeeld was genomen en dat sprak erg aan en bracht het gewenste resultaat.

Ik had me er al bij neergelegd dat de skypeafsraak van vanavond niet door zou gaan en zon op wegen dat in Nederland te laten weten, maar zie, ineens hadden we weer contact. Heerlijk, dat internet. Morgen maar op tijd beginnen om de achterstanden weg te werken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s