Voetbal

Images Ja, oplettend lezertje, ook hier wordt het WK goed gevolgd. Nou ja, de Amerikanen snappen er niet veel van, behalve als ze buiten de VS geboren zijn (die hebben we hier ook), maar de Britten en andere buitenlanders lusten er wel pap van. En de Irakezen toch wel. Ze weten precies wie wie is en waar hij speelt, heen gaat of vandaan komt. De Irakezen hebben met verbazing op hun interentkrant foto's van straten met oranje vlaggetjes en oranje huizen zitten bekijken en gevraagd of dat echt zo was in Hollandie. Tja, ik kon het niet ontkennen. Eén Amerikaan hebben we al zo veel dat hij het volgt, hoewel we wel de regels uit moeten leggen. Een tweede gaat het een kans geven. Als er geen doelpunten vallen vinden ze het zonde van de tijd, terwijl bij een beetje spannende wedstrijd wij dan nog op het puntje van onze stoel zitten. Vanmiddag de tweede helft gezien samen met A van de afdelig budgeting, hij vond dat ik moest kijken en had met een collega afgesproken dat zij zouden doen of ze voor Denemarken waren. Werd het toch nog gezellig. Vraag mij niet wat ik er van vond, zo halen we geen 7 wedstrijden. Maar sport verbroedert, we hebben ze uit bijna alle werelddelen, dus vanavond zit ik weer met chips en softdrink op de (vreselijke) bank. Eens zien wat het weer wordt maar een ding is zeker: de bal is rondx85..  Ja, vergeleken bij die Amerikanen ben ik nog een expert op voetbal gebied. Kom daar eens om in Nederland.

2 gedachten over “Voetbal

  1. Je bent vanavond toch niet voor Paraguay
    he? Nee als je echt wel overkomen als een voetballer kenner zeg je ik ben voor la squadra azzurra. Dan komt het helemaal goed met je. 😛

    Like

  2. Zo te horen is het bij jou op je werk gezelliger dan bij mij. Het was vanmiddag uitgestorven, iedereen was naar huis om voetbal te kijken!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s